Διάκριση των συστημάτων powerPerfector στην απονομή των ‘Environmental Awards 2018’

Με ιδιαίτερη χαρά, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σημαντική διάκριση απέσπασαν τα συστήματα powerPerfector στην τελετή απονομής των Environmental Awards 2018, η οποία πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 10 Ιουλίου στο κτήμα Αριάδνη και διοργανώθηκε από την Boussias Communications.

Σε μία λαμπρή τελετή στο κτήμα Αριάδνη στη Βαρυμπόμπη, περισσότερα από 300 υψηλόβαθμα στελέχη επιχειρήσεων και εκπρόσωποι Δημόσιων Φορέων παρακολούθησαν την απονομή βραβείων στις καλύτερες πρακτικές της χώρας για την προστασία του Περιβάλλοντος και την αειφορία, οι οποίες διακρίθηκαν μέσω αδιάβλητης διαδικασίας, από ανεξάρτητη Κριτική Επιτροπή επιστημόνων και experts σε θέματα περιβάλλοντος.

Η powerPerfector, ανάμεσα από πολλές υποψηφιότητες επιχειρήσεων του κλάδου ενέργειας και περιβάλλοντος, βραβεύτηκε με το GOLD βραβείο στην κατηγορία Εnergy Mastering – Mείωση της Kαταναλισκόμενης Eνέργειας, για τις εφαρμογές των συστημάτων εξοικονόμησης ηλεκτρικής ενέργειας και βελτιστοποίησης ποιότητας ισχύος powerPerfector, με περισσότερα από 7.000 εγκατεστημένα συστήματα στο Ηνωμένο Βασίλειο, Ευρώπη, Ν. Αφρική και Αυστραλία.

Tο βραβείο παρέλαβε ο κ. Ιωάννης Πουράκης, Διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας EcoMechanica, επίσημου συνεργάτη της powerPerfector στην Ελλάδα.

Ο κ. Πουράκης τόνισε μεταξύ άλλων ότι η επιτυχία της εταιρείας οφείλεται στο όραμα και πάθος των ανθρώπων της για καινοτομία και συνεχή εξέλιξη των λύσεων βελτιστοποίησης ποιότητας ισχύος από το 2001 έως και σήμερα, προαναγγέλλοντας την εμπορική διάθεση της 3ης γενιάς συστημάτων powerPerfector iQ.

Η powerPerfector ιδρύθηκε το 2001 στην Αγγλία και κατέχει παγκοσμίως ηγετική θέση, προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις βελτιστοποίησης ποιότητας ισχύος και εξοικονόμησης ενέργειας στο Ηνωμένο Βασίλειο και σε περισσότερες από 10 χώρες μέσω των αντιπροσώπων της.

H τεχνολογία VPO® διαχειρίζεται με τον βέλτιστο τρόπο την τάση του ηλεκτρικού ρεύματος και συγχρόνως βελτιστοποιεί την ποιότητα ισχύος που τροφοδοτεί κτηριακές και βιομηχανικές εγκαταστάσεις, προσφέροντας εξοικονόμηση ηλεκτρικής ενέργειας έως και 15%, σύντομο χρόνο απόσβεσης και προστασία του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού από τη χαμηλή ποιότητα του δικτύου διανομής. Τα συστήματα powerPerfector διαθέτουν 15ετή εργοστασιακή εγγύηση και προσδόκιμο κύκλο ζωής άνω των 50 ετών με μηδενικό κόστος συντήρησης και λειτουργίας.

Οργανισμοί και εταιρίες παγκοσμίου κύρους όπως οι TESCO, SAINSBURY’S, ASDA, EDF, NATIONAL GRID (UK), OFGEM, NHS, LLOYDS, BARCLAYS, Η&Μ, ΑΧΑ, HILTON HOTELS, έχουν επιλέξει να εγκαταστήσουν την τεχνολογία powerPerfector σε δεκάδες κτηριακές εγκαταστάσεις τους.

Η ΕcoMechanica -ως επίσημος συνεργάτης της iESCo (powerPerfector)- προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις βελτιστοποίησης ποιότητας ισχύος και εξοικονόμησης ηλεκτρικής ενέργειας, προσαρμοσμένες στις εκάστοτε ανάγκες των κτηριακών και βιομηχανικών εγκαταστάσεων.