Με τα συστήματα Airius PureAir επιτυγχάνεται ο αποτελεσματικός καθαρισμός αέρα και η εξόντωση ιών και του Covid-19 σε εσωτερικούς χώρους μέσω της τεχνολογίας PHI (Photohydroionization).

Η κυψέλη τεχνολογίας PHI δημιουργεί υδρουπεροξείδια, φυσικά ιόντα που δρουν ως απολυμαντικοί παράγοντες, τα οποία διοχετεύονται στον αέρα μέσω του ενσωματωμένου ανεμιστήρα.

Η συνεχής κυκλοφορία του αέρα και των υδρουπεροξιδείων προσφέρει συνεχή 24ώρο καθαρισμό των εσωτερικών χώρων. Επιπλέον, τα συστήματα Airius συμβάλουν στην ομοιόμορφη κατανομή του αέρα βελτιώνοντας τις συνθήκες άνεσης και εξοικονομούν ενέργεια στη λειτουργία των συστημάτων κλιματισμού. καθαρισμός αέρα εξόντωση ιών covid-19

Καθαρισμός αέρα και εξόντωση ιών και του Covid-19

Πως λειτουργεί;

Τα συστήματα Airius PureAir διαθέτουν την κυψέλη  PHI, η οποία διοχετεύει ακτινοβολία UV σε ένα μεταλλικό καταλύτη και μέσω χημικής αντίδρασης παράγει οξειδωτικούς παράγοντες (ιονισμένα υδρουπεροξείδια), τα οποία είναι γνωστά ως παράγοντες καθαρισμού της φύσης (παρόμοια οσμή καθαρού αέρα μετά από μία καταιγίδα).

Πιστοποιήσεις τεχνολογίας  (καθαρισμός αέρα και εξόντωση ιών και του covid-19)

Τα συστήματα Airius PureAir διαθέτουν διαθέτουν πιστοποιήσεις για την αποτελεσματικότητα της τεχνολογίας και την ασφάλεια λειτουργίας τους. Η τεχνολογία PHI έχει εξελιχθεί για περισσότερα από 20 χρόνια και αποτελεί μία αποτελεσματική λύση για την καταπολέμηση των ιών σε εξωτερικούς χώρους.

Airius Pureair: Πιστοποιήσεις τεχνολογίας για την αντιμετώπιση ιών και του κορωνοϊου Covid-19

Για το νέο κορωνοϊό, η Airius δηλώνει: ‘Βρισκόμαστε στη διαδικασία μετρήσεων και δοκιμών για τον Covid-19 με συνεργάτες μας στην Αμερική και στην Κίνα. Έχουμε ήδη αποτελέσματα εξόντωσης παρόμοιων ιών (με παρόμοια στρώματα πρωτεϊνών και λιπαρών μορίων που τους περιβάλλουν) σε ποσοστό άνω του 99%’.

Βάσει των παρακάτω μελετών, πιστοποιείται ο υψηλός καθαρισμός του αέρα και η εξόντωση ιών και του Covid (προηγούμενου κορωνοϊου SARS) από σχετική μελέτη της Κινέζικης κυβέρνησης.

Καθαρισμός αέρα και εξόντωση ιών και του Covid-19

Μερικές από τις εταιρείες και οργανισμούς στους οποίους έχουν εγκατασταθεί τα συστήματα της Airius.

Airius Pureair: Συστάσεις πελατών

Στην Ελλάδα, τα συστήματα Airius έχουν εγκατασταθεί στην Ευρωκλινική Αθηνών για τον καθαρισμό αέρα σε χώρους εισαγωγής ασθενών με Covid-19. H τεχνολογία PHI αποτελεί την πιο αποτελεσματική μέθοδο για την ενεργή απολύμανση των χώρων και των επιφανειών.