Γιατί να εγκαταστήσω την τεχνολογία VPO®;

Η τεράστια αύξηση του κόστους της ηλεκτρικής ενέργειας, η ανάγκη για μείωση των ενεργειακών καταναλώσεων των υφιστάμενων κτηρίων, η ολοένα και χαμηλότερη ποιότητα ισχύος από το δίκτυο Μέσης & Χαμηλής Τάσης,  οι στόχοι των επιχειρήσεων για τη μείωση του ενεργειακού αποτυπώματος των εγκαταστάσεών τους.

Όλα τα παραπάνω αποτελούν τους σημαντικότερους λόγους για να εγκαταστήσετε τα συστήματα powerPerfector στην επιχείρησή σας.

Πως μπορούν να αντιμετωπιστούν όλα τα παραπάνω;

Με τα συστήματα powerPerfector, μπορείτε να μειώσετε δραστικά την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας και τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα της εγκατάστασής σας. Παράλληλα, θα επιτύχετε σημαντική αύξηση της διάρκειας ζωής του εξοπλισμού της επιχείρησής σας.

Γνωρίζετε ότι στις περισσότερες κτηριακές εγκαταστάσεις καταναλώνεται άσκοπα έως και 15% παραπάνω ηλεκτρική ενέργεια, επιβαρύνοντας σημαντικά το κόστος λειτουργίας μίας επιχείρησης;

Υπολογίζεται ότι το 90% των επιχειρήσεων καταναλώνουν περισσότερη ηλεκτρική ενέργεια λόγω της μη βελτιστοποιημένης ποιότητας ισχύος που λαμβάνουν από το δίκτυο διανομής. Η υψηλή τάση και η χαμηλή ποιότητα ηλεκτρικής ενέργειας επιβαρύνουν την κατανάλωση και μειώνουν σημαντικά το χρόνο ζωής του εξοπλισμού των κτηριακών εγκαταστάσεων.

Σε τι βοηθά η βελτιστοποίηση ποιότητας ισχύος ;

Ο ηλεκτρομηχανολογικός εξοπλισμός (οι κινητήρες, οι συμπιεστές των ψυκτικών συγκροτημάτων, τα συστήματα κλιματισμού/αερισμού, ο συμβατικός φωτισμός και η τεχνολογία LED λειτουργούν λιγότερο αποτελεσματικά λόγω της υψηλής τάσης και της χαμηλής ποιότητας ηλεκτρικής ισχύος. Για παράδειγμα, η διάρκεια ζωής των συμβατικών λαμπτήρων μειώνεται από τις 1000 στις 550 ώρες λειτουργίας, εάν τροφοδοτούνται με τάση 240V αντί για 230V.  Οι ηλεκτρικές συσκευές καταπονούνται από τη χαμηλή ποιότητα ισχύος, τις διακυμάνσεις της τάσης και τις αρμονικές οι οποίες συχνά καταστρέφουν τις ευαίσθητες ηλεκτρονικές συσκευές. Η τεχνολογία VPO αποτελεί τη μοναδική τεχνολογία που προστατεύει αποτελεσματικά το σύνολο του εξοπλισμού μίας εγκατάστασης και παράλληλα μειώνει δραστικά την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.

Πώς μπορεί η τεχνολογία powerPerfector να βοηθήσει τη λειτουργία της επιχείρησής μου;

H τεχνολογία powerPerfector θα βοηθήσει την επιχείρησή σας με τη μείωση του κόστους ηλεκτρικής ενέργειας έως και 15%. Παράλληλα, θα μειώσει το κόστος συντήρησης, το κόστος βλαβών του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού επεκτείνοντας τη διάρκεια ζωής του.