Η τεχνολογία VPO προσφέρει εξοικονόμηση ενέργειας , βελτιώνει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της ισχύος από το δίκτυο, εξασφαλίζοντας ασφαλή λειτουργία και προστασία του εξοπλισμού της εγκατάστασης. Διαθέτει εξαιρετική αξιοπιστία χωρίς κινούμενα μέρη και χωρίς μηχανικό εξαερισμό (ανεμιστήρες).

pP-unit-in-situ-diagram

  • Το 80% των κτηρίων είναι μη αποδοτικά λόγω της χαμηλής ποιότητας ισχύος και των υψηλών τιμών/μεγάλων διακυμάνσεων της τάσης δικτύου
  • Η τεχνολογία VPO προστατεύει την εγκατάστασή σας μειώνοντας τις υπερτάσεις, τις αρμονικές και σταθεροποιώντας την τάση λειτουργίας των συσκευών.
  • Η τάση λειτουργίας έχει βελτιστοποιηθεί με αποτέλεσμα τη μείωση των λογαριασμών ηλεκτρικής ενέργειας και των εκπομπών C02
  • H τεχνολογία VPO μειώνει δραστικά το κόστος συντήρησης του εξοπλισμού και επεκτείνει το χρόνο ζωής τους.

Η τεχνολογία VPO® αποτελεί πατενταρισμένη ορολογία της powerPerfector, γεγονός που αποδεικνύει την διαφορά τεχνολογίας από τα υπόλοιπα προϊόντα βελτιστοποίησης τάσης που υπάρχουν στην αγορά. Τα συστήματα powerPerfector είναι σχεδιασμένα και κατασκευάζονται έχοντας ως προσανατολισμό την εξοικονόμηση ενέργειας. Είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά κα έχουν άριστη απόδοση (99.94%) στη μέγιστη ισχύ τους. Τα συστήματα της powerPerfector κατασκευάζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο με τους υψηλότερους ποιοτικούς ελέγχους και τις αυστηρότερες προδιαγραφές.

Τα συστήματα της powerPerfector έχουν σχεδιαστεί έτσι ώστε να μην έχουν κινούμενα μέρη και ηλεκτρονικά, διαθέτοντας 15ετή γραπτή εγγύηση από το εργοστάσιο κατασκευής. Η βελτιστοποίηση τάσης και ποιότητας ισχύος επιτυγχάνεται μέσω του ειδικού τύπου τυλιγμάτων χαλκού , γεγονός που από μόνο του προσδίδει εξαιρετική αξιοπιστία λειτουργίας.

Ο αποδοτικός σχεδιασμός των συστημάτων VPO® έχει μηδαμινές απώλειες θερμότητας, άρα δεν χρειάζεται παρακολούθηση της θερμοκρασίας τους ή κάποιο σύστημα μηχανικού αερισμού. Για το λόγο αυτό, τα συστήματα τεχνολογίας VPO® έχουν μηδαμινή φθορά στο χρόνο χωρίς να επηρεάζεται η απόδοση τους.