Στελέχωση - Συνεργάτες

Ιωάννης Πουράκης

General Manager

Γεννήθηκε το 1963 στην Αθήνα. Σπούδασε Μηχανολόγος στο Ηνωμένο Βασίλειο έχοντας ειδίκευση στην διαχείριση έργων (MSc in Project Management). Είναι μέλος του Τεχνικού επιμελητηρίου Ελλάδας (TEE) και Βρετανίας (Ι.Μech.E).

Διαθέτει πολυετή εμπειρία στον τομέα πωλήσεων στον ναυτιλιακό και κατασκευαστικό κλάδο ενώ έχει εργαστεί σε τεχνικές εταιρίες με βασικό αντικείμενο την εκπόνηση ηλεκτρομηχανολογικών μελετών και αδειών κτιρίων τριτογενούς τομέα καθώς και την διαχείριση και επίβλεψη δημοσίων και ιδιωτικών έργων.

Έχει εργαστεί επί 4 έτη στον Δήμο Μαραθώνα, ως υπεύθυνος του ηλεκτρομηχανολογικού τμήματος της τεχνικής υπηρεσίας.

Βασίλειος Σαμαράς

Technical Consultant

Γεννήθηκε το 1979 στην Αθήνα. Σπούδασε Μηχανολόγος μηχανικός στην Ουαλία και διαθέτει μεταπτυχιακό και διδακτορικό στην εφαρμογή πεπερασμένων στοιχείων (MRes,PhD). Είναι μέλος του τεχνικού επιμελητηρίου της Βρετανίας.

Από το 2002, εργάζεται ως τεχνικός σύμβουλος και υπεύθυνος τεχνικών έργων που αφορούν ειδικές εφαρμογές πλαστικών αγωγών Weholite, του οίκου KWHpipe στην Μεγάλη Βρετανία, έχοντας εξειδίκευση και πολυετή εμπειρία σε περιβαλλοντικά έργα και εξειδικευμένες εφαρμογές διαχείρισης υγρών και στερεών αποβλήτων.

Μιχάλης Γεωργιάδης

Energy Consultant

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1984. Σπούδασε ηλεκτρονικός μηχανικός στο ΤΕΙ Χανίων, με ειδίκευση στον τομέα των πληροφοριακών συστημάτων και τηλεπικοινωνιών.

Έχει εργαστεί στον τομέα σχεδίασης δικτύων κινητής τηλεφωνίας και τηλεμετρίας, με εμπειρία στον τομέα συντήρησης και συντονισμού τεχνικών ελέγχων.

Διαθέτει πολυετή εμπειρία στον σχεδιασμό και διαχείριση έργων που αφορούν εφαρμογές ενέργειας και πληροφορικής.