Συστήματα εξοικονόμησης ηλεκτρικής ενέργειας powerPerfector

Η βελτιστοποίηση και η μείωση τάσης είναι έννοιες τεχνικά ταυτόσημες. Παρόλο που πολλά προϊόντα μπορούν θεωρητικά να προσφέρουν εξοικονόμηση μέσω μείωσης της τάσης ρεύματος, δεν μπορούν να προσφέρουν τα ποιοτικά χαρακτηριστικά της τεχνολογίας VPO®.

Η τεχνολογία VPO® δεν αποτελεί μία απλή εφαρμογή βελτιστοποίηση τάσης. Βελτιώνει τα ποιοτικά χαρακτηριστικά του ηλεκτρικού ρεύματος από το δίκτυο, εξασφαλίζοντας ασφαλή λειτουργία και προστασία του εξοπλισμού της εγκατάστασης. Διαθέτει εξαιρετική αξιοπιστία χωρίς κινούμενα μέρη και χωρίς μηχανικό εξαερισμό (ανεμιστήρες), εξοπλισμός που συχνά μπορεί να προκαλέσει δυσλειτουργίες.

Τα συστήματα της powerPerfector προστατεύουν αποτελεσματικά τις κτηριακές εγκαταστάσεις από υπερτάσεις δικτύου, οι οποίες συχνά προκαλούν βλάβες στον ηλεκτρομηχανολογικό εξοπλισμό (κλιματισμός, ψυγεία, ηλεκτρονικές συσκευές κ.α.).

Μοναδική τεχνολογία

Η τεχνολογία VPO® αποτελεί πακεταρισμένη ορολογία της powerPerfector, γεγονός που αποδεικνύει την διαφορά τεχνολογίας από τα υπόλοιπα προϊόντα βελτιστοποίησης τάσης που υπάρχουν στην αγορά.

Σε ανεξάρτητη μελέτη ειδικών της ΕΑ Technology, διατυπώθηκε μεταξύ άλλων :
"Η τεχνολογία των χαμηλών απωλειών και των ιδιαίτερων τεχνικών χαρακτηριστικών που διαθέτουν τα συστήματα της powerPerfector, είναι από μόνη της μοναδική"

Τα συστήματα της powerPerfector είναι σχεδιασμένα και κατασκευάζονται έχοντας ως προσανατολισμό την εξοικονόμηση ενέργειας. Είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά κα έχουν άριστη απόδοση (99.94%) στην μέγιστη ισχύ τους.

Η βασική γκάμα διαθέτει δυνατότητα ρυθμίσεων βελτιστοποίησης από 4 έως 11%, χωρίς να χρειάζεται σύστημα ψύξης ή μηχανικός αερισμός ενώ σε κανένα σύστημα δεν υπάρχουν κινούμενα μέρη.

Τα συστήματα της powerPerfector κατασκευάζονται στο Ηνωμένο Βασίλειο, με τους υψηλότερους ποιοτικούς ελέγχους και τις αυστηρότερες προδιαγραφές. Πάνω από 10.000 συστήματα powerPerfector έχουν εγκατασταθεί παγκοσμίως, χωρίς καμία αναφορά βλάβης.