Βιολογικές μονάδες επεξεργασίας λυμάτων (βιολογικοί βόθροι)

Εξυπηρέτηση Πελατών

Σχεδιασμός
Ο συνεργάτης μας επισκέπτεται τον χώρο σας και μελετάει την περιοχή στην οποία θα τοποθετηθεί η μονάδα. Στη συνέχεια, το τεχνικό τμήμα της EcoMechanica, σε συνεργασία τους τεχνικούς της KWH pipe, θα σχεδιάσει και θα σας προτείνει το κατάλληλο και σύστημα για την περίπτωση σας.

Εγκατάσταση
Η εταιρία διαθέτει συνεργάτες με πολυετή εμπειρία στον χώρο, πλήρη εξειδίκευση στα συστήματα WehoPuts και τον απαιτούμενο εξοπλισμό για την άρτια εγκατάσταση των μονάδων σε όλη την Ελλάδα.

Συντήρηση
Μπορείτε να διαλέξετε το είδος της συμφωνίας συντήρησης .Με το συμβόλαιο συντήρησης, η εταιρία μας αναλαμβάνει την τακτική εποπτεία και συντήρηση της εγκατάστασης και σας ανταμείβει με την διάθεση των αναλώσιμων σε ειδικά χαμηλές τιμές.

Τεχνική Υποστήριξη
Οι μονάδες επεξεργασίας της WehoPuts έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί με τα αυστηρότερα πρότυπα με αποτέλεσμα να λειτουργούν με αξιοπιστία και χωρίς προβλήματα. Για οποιαδήποτε συμβουλή ή πιθανόν πρόβλημα, οι συνεργάτες μας είναι ανά πάσα στιγμή διαθέσιμοι για να επιβεβαιώσουν την σωστή λειτουργία της μονάδας σας. Οι συνεργάτες μας έχουν εκπαιδευτεί στην Φιλανδία και είναι άρτια εκπαιδευμένοι στα συστήματα επεξεργασίας λυμάτων της WehoPuts.

Στα συστήματα WP300 και άνω, η εγκατάσταση και η έναρξη λειτουργίας τους (start-up) γίνεται με την επί τόπου εποπτεία και καθοδήγηση του τεχνικού τμήματος της KWH pipe, Φιλανδίας.