Βιολογικές μονάδες επεξεργασίας λυμάτων (βιολογικοί βόθροι)

Εγγύηση

Οι βιολογικοί WehoPuts διαθέτουν όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις και με αυστηρότατες προδιαγραφές κατασκευής, βάσει των οποίων ο κατασκευαστής εγγυάται την αντοχή, την απόδοση, και την αποβλημάτιστη λειτουργία τους.

Οι βιολογικοί βόθροι της WehoPuts εκτός από τις αυστήρες Φιλανδικές προδιαγραφές βάσει των οποίων έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί, διαθέτουν πιστοποιητικό CE , σύμφωνα με το ευρωπαϊκό πρότυπο EN 12566-3 , που ισχύει για τις προκατασκευασμένες μονάδες επεξεργασίας λυμάτων.

Η εταιρία μας διαθέτει έμπειρο και εκπαιδευμένο προσωπικό, αναλαμβάνει την τοποθέτηση και την συντήρηση των μονάδων και σας εγγυάται την σωστή και αποβλημάτιστη λειτουργία των μονάδων WehoPuts. Η συντήρησή τους είναι απλή (οπτικός έλεγχος) και απαιτείται ελάχιστος χρόνος (απλός καθαρισμός των αντλιών ανά ένα ή δύο χρόνια). Η στάνταρ μονάδα ελέγχου λειτουργίας (PLC) με δυνατότητα απομακρυσμένης εποπτείας, εγγυάται την ελάχιστη αφιέρωση χρόνου από εσάς!

H EcoMechanica προσφέρει στους πελάτες της μέχρι και 5ετή εγγύηση σωστής λειτουργίας των μονάδων επεξεργασίας λυμάτων WehoPuts, μέσω των νέων ελκυστικών πακέτων υπηρεσιών συντήρησης.